Friday, April 10, 2020

Masina de cusut pentru cusătură decorativă în canapele din piele, Europa





HighTex 204-370PRO Masina de cusut pentru cusătură decorativă în canapele din piele
Ritmul ridicat al operațiilor de cusătură decorativă în producerea capacelor de scaune auto, a plăcilor de bord și a panourilor ușilor, canapele si fotolii de piele, huse pentru scaune auto, precum și tendința modă spre materialele din piele groasă pentru mobilierul tapițat necesită mijloace de operare adaptate optim și cu performanțe ridicate.
O mare varietate de echipamente permite utilizarea acestor mașini pentru o multitudine de aplicații în sectorul cusăturilor decorative de dimensiuni medii și mari.
Până la 12 cusături lungi pentru cusături decorative de înălțare
Masina cu 32 de cusaturi ornamentale. A impune noi standarde in industria de fabricare a canapele si fotolii. La dezvoltarea noii serii de masini de cusut – au luat in considerare cerintele celor mai faimosi producatori de canapele si fotolii. Prin aceasta caracterizat prin marea eficienta a parametrilor de coasere, o constructie robusta si o flexibilitate unica.

Acest videoclip realizat de dealerul autorizat HighTex din Serbia, Europa ("MNP 05" d.o.o. http://www.mnp05.co.rs/).
https://automatic-sewing.com/Romania-sofa-decorative-stitching-machine.htm

Masina de cusut pentru cusaturi decorative canapele din piele Europa





HighTex 204-370-DP Masina de cusut cu coloana cu 2 ace, pentru cusaturi decorative (Tehnologie pentro o operatie de tighelire perfecta)

Masina de cusut cu coloana, 2 ace, distanta dintre ace de 8, 10, 12, 14 mm, cusatura rigida, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie.

Masina de cusut coloana 2 ace piele industriala pentru cusaturi decorative (cusaturi ornamentale cu ate groase), triplu transport, utilizata pentru materiale groase si ate groase, în productia de tapiterie--O masina de cusut de mare performata, optimizat pentru industria de canapele & fotolii.

Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~8mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 400 rot/min. Un larg sortiment de accesorii asigura o inalta productivitate chiar si la coaserea materialelor de diferite grosimi sau a materialelor complicate.

Mecanism dublu de tensionare a firului de la ac, ce permite coaserea cu tensionare marita chiar si in cazul unor ate mai groase, rezultand o cusatura perfecta pe toate tipurile de material. De exemplu canapele din piele, fotolii din piele, huse pentru scaune auto, geanta de piele, pantofi, mobilier tapi?at, genti & bunuri din piele.
Acest videoclip realizat de dealerul autorizat HighTex din Serbia, Europa ("MNP 05" d.o.o. http://www.mnp05.co.rs/).
https://automatic-sewing.com/Romania-sofa-decorative-stitching-machine.htm