Saturday, December 19, 2020

Automatizarea productiei pentru chingi ancorare (tăiat, masurat, bobinar...


HighTex 828-UV60-WPS Mașini automate de tăiat, masurat, bobinare și ambalarea pentru chingi ancorare Echipament de taiat cu cutit fierbinte pentru chingi ancorare, complet automate , de la lungime de 25mm pana la 150mm. Cu o precizie de tăiere excepțională, ± 1mm pe o lungime maxima de 100 metri. Aparatul este capabil de a taia două role o dată pană la 6 "latimea totala. Într-o configurație tradițională de producție, 2 lucrători pentru măsurarea și tăierea chingilor, 1 lucrător pentru bobinare și 1 lucrător pentru ambalare, 4 lucrători în total. Cu ajutorul echipamentelor de automatizare 828-UV60-WPS, toate sarcinile de mai sus pot fi realizate de către un lucrător, în plus, acest lucrător poate opera simultan mai multe mașini (două mașini 828-UV60-WPS sau o mașină automată 828-UV60-WPS + cum ar fi masina automata de cusut pentru chingi ancorare MLK600. Economisiți costul forței de muncă pană la 500%! Cu sistemele de comandă HighTex, poți controla și gestiona în mod simplu și sigur toate automatizările: tăiere, măsurare, bobinare și ambalare. Gandiți-vă înainte de a achiziționa acest echipament de automatizare: "Cand mașina nu mai are nevoie de muncitori, unde merg lucrătorii tăi?" https://automatic-sewing.com/masini-de-cusut-industriale-materiale-groase.htm

Monday, December 14, 2020

BAS-342GXL Automat de coasere cu programare


HighTex BAS-342GXL Automat de coasere cu programare, zona de coasere 600 mm x 400 mm (directie X / directie Y). Automat de coasere cu programare, cu motor montat pe axul superior al masinii (tehnologie DirectDrive) cu consum de energie mai redus cu 50%, cusatura rigida, graifar vertical cu capacitate dubla, pentru materiale medii, grele si foarte grele, cu piciorus presor pasitor special tip broderie cu ridicare 22 mm (este posibila programarea inaltimii la care coboara piciorusul presor in functie de grosimea diferita a straturilor de material in aceeasi cusatura), reglare distanta de oprire fata de placa acului 0-10 mm. https://automatic-sewing.com/masini-de-cusut-industriale-materiale-groase.htm

BAS-342G Automat de coasere cu programare


HighTex BAS-342G Automat de coasere cu programare Automat de coasere cu programare , cu motor montat pe axul superior al masinii (tehnologie DirectDrive)cu consum de energie mai redus cu 50% , cusatura rigida , graifar vertical cu capacitate dubla , pentru materiale medii , grele si foarte grele, cu piciorus presor pasitor special tip broderie cu ridicare 30 mm (este posibila programarea inaltimii la care coboara piciorusul presor in functie de grosimea diferita a straturilor de material in aceeasi cusatura),reglare distanta de oprire fata de placa acului 0-10 mm , zona de coasere 300 mm x 200 mm ,lungimea pasului 0.05-12.7 mm , cu taietor automat de fir si stergator automat de fir. https://automatic-sewing.com/masini-de-cusut-industriale-materiale-groase.htm

Tuesday, September 22, 2020

Cea mai buna masina de cusut industriala pentru coaserea franghii de sig...





HighTex 71008R Cea mai buna masina de cusut industriala pentru coaserea franghii de siguranta si opritoare de cadere
Este aceasi masina ca si cea de mai sus dar echipata cu dispozitiv special pentru coaserea sfori si franghii care au ca domeniu de utilizare:alpinismul,yachting sau orice alt domeniu care foloseste sfori pentru ancorare corpuri grele!
http://automatic-sewing.com/masini-de-cusut-industriale-materiale-groase.htm

Cea mai buna masina de cusut industriala pentru coaserea centuri siguranta





HighTex 71008S Cea mai buna masina de cusut industriala pentru coaserea centuri siguranta
Masina de cusut in arie pentru materiale foarte groase cu greifer mare.Aceasta masina este echipata cu arzatoare (topitoare) automate de fir pentru taiere firului si pe fata si pe spate!Aceasta masina se preteaza la coaserea de materiale extra grele,cum ar fi: centuri de siguranta,chingi de incarcare,casete de zbor,prelate,piele etc.Programul de coasere se poate incarca pe masina prin USB.
http://automatic-sewing.com/masini-de-cusut-industriale-materiale-groase.htm

Friday, April 10, 2020

Masina de cusut pentru cusătură decorativă în canapele din piele, Europa





HighTex 204-370PRO Masina de cusut pentru cusătură decorativă în canapele din piele
Ritmul ridicat al operațiilor de cusătură decorativă în producerea capacelor de scaune auto, a plăcilor de bord și a panourilor ușilor, canapele si fotolii de piele, huse pentru scaune auto, precum și tendința modă spre materialele din piele groasă pentru mobilierul tapițat necesită mijloace de operare adaptate optim și cu performanțe ridicate.
O mare varietate de echipamente permite utilizarea acestor mașini pentru o multitudine de aplicații în sectorul cusăturilor decorative de dimensiuni medii și mari.
Până la 12 cusături lungi pentru cusături decorative de înălțare
Masina cu 32 de cusaturi ornamentale. A impune noi standarde in industria de fabricare a canapele si fotolii. La dezvoltarea noii serii de masini de cusut – au luat in considerare cerintele celor mai faimosi producatori de canapele si fotolii. Prin aceasta caracterizat prin marea eficienta a parametrilor de coasere, o constructie robusta si o flexibilitate unica.

Acest videoclip realizat de dealerul autorizat HighTex din Serbia, Europa ("MNP 05" d.o.o. http://www.mnp05.co.rs/).
https://automatic-sewing.com/Romania-sofa-decorative-stitching-machine.htm

Masina de cusut pentru cusaturi decorative canapele din piele Europa





HighTex 204-370-DP Masina de cusut cu coloana cu 2 ace, pentru cusaturi decorative (Tehnologie pentro o operatie de tighelire perfecta)

Masina de cusut cu coloana, 2 ace, distanta dintre ace de 8, 10, 12, 14 mm, cusatura rigida, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie.

Masina de cusut coloana 2 ace piele industriala pentru cusaturi decorative (cusaturi ornamentale cu ate groase), triplu transport, utilizata pentru materiale groase si ate groase, în productia de tapiterie--O masina de cusut de mare performata, optimizat pentru industria de canapele & fotolii.

Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~8mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 400 rot/min. Un larg sortiment de accesorii asigura o inalta productivitate chiar si la coaserea materialelor de diferite grosimi sau a materialelor complicate.

Mecanism dublu de tensionare a firului de la ac, ce permite coaserea cu tensionare marita chiar si in cazul unor ate mai groase, rezultand o cusatura perfecta pe toate tipurile de material. De exemplu canapele din piele, fotolii din piele, huse pentru scaune auto, geanta de piele, pantofi, mobilier tapi?at, genti & bunuri din piele.
Acest videoclip realizat de dealerul autorizat HighTex din Serbia, Europa ("MNP 05" d.o.o. http://www.mnp05.co.rs/).
https://automatic-sewing.com/Romania-sofa-decorative-stitching-machine.htm

Thursday, February 6, 2020

Masina de cusut automata materiale foarte groase



HighTex 71008 Masina de cusut automata materiale foarte groase
Masina de cusut automata, potrivita pentru industria textila grea: cordeline, centuri de siguranta, franghii, alte sisteme de siguranta suspendate.
http://www.mitsubishi-plk.com/masini-de-cusut-industriale-materiale-groase.htm