Wednesday, October 31, 2018

Mașini automate de tăiat și bobinare lamă fierbinte pentru chingi





HighTex 828-UV60-WS Mașini automate de tăiat și bobinare (lamă fierbinte) pentru chingi

Aplicații: 

chingi ridicare, chingi ancoraj, chingi macarale , chingi textile, chingi ancorare, centurile de siguranta, chingi textile de ridicare, ham de siguranta. 



Calitate și precizie: 

"Blocul de alimentare cu lungimea de 6 inch(150mm) este capabil de multi transport. Rolele de sus și de jos sunt acționare ,conduse, și fixate de arcuri pentru a evita alunecarea. Motorul are un "soft start" pentru a împiedica materialul sa alunece la începutul procesului reducand astfel riscul de modificare sau întindere. Cu o precizie de tăiere excepțională, ± 1mm pe o lungime maxima de 100 metri. Viteza de avans este 36meteri/Min . 

Aparatul este capabil de a taia multe role o dată pană la 6 "latimea totala. Există o opțiune de a schimba latimea cu o noua lama de taiere de 9 ", dacă este necesar. 

Introducere parametri, de exemplu, lungime, temperatura etc este introdus prin panoul HMI, proiectat pentru o programare usoara. 



Eficiență: Temperatura, lungimea, durata și cantitatea sunt pre-stabilite, mașina poate fi lăsat fără supravechere și se va opri în mod automat odată ce suma produselor taiate este atinsa. Există puține sau deloc pierderi.



http://www.cowboysew.com/masini-de-cusut-industriale-materiale-groase.htm